Inschrijven

Inschrijven doe je door of het inschrijfformulier van de activiteit in te vullen of door je aan te melden via e- mail.  Door het invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier verklaar je akkoord te gaan met onze voorwaarden en ben je, nadat je deelname bevestigd is, verplicht de betalingen te voldoen.

Na de bevestiging ontvang je van ons een factuur. Deze factuur dien je een maand voor aanvang van de activiteit te betalen, of binnen veertien dagen na ontvangst.

Annuleren door deelnemer

Je kunt tot een maand voor de activiteit annuleren. Je krijgt dan je cursusgeld terug als je dat al betaald hebt. Je betaalt wel € 25,- annuleringskosten, ook als je nog niet betaald had. Annuleer je korter dan een maand van te voren dan krijg je geen geld terug. Wij bieden je de mogelijkheid tot gespreid betalen maar dat verplicht je wel om het totale cursusgeld te voldoen, ook als je besluit tussentijds te stoppen met de cursus.

Annuleren door Dutchseakayakers

Als het minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald, kunnen wij, dutchseakayakers, de activiteit annuleren. Dit kan tot een week voor de aanvang van de activiteit. Annuleren kan ook als gevolg van de weersomstandigheden of welke overmachtsituatie dan ook. Bij annulering door Dutchseakayakers worden de betalingen gerestitueerd.

Voorwaarden voor deelname

Aan zee kajakvaren zijn risico’s verbonden. Deelnemers dienen bewust te zijn van deze risico’s en nemen deel op eigen risico. Deelnemers dienen de aanwijzingen van de instructeur op te volgen. Deelnemers moeten de organisatie melden als ze op medische gronden extra risico lopen, bijvoorbeeld door hartklachten, epilepsie of suikerziekte. Door ondertekening van het inschrijfformulier verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden. Tevens verklaar je gezond te zijn en bewust te zijn dat kajakvaren risico’s met zich meebrengt. Bij minderjarige deelnemers moeten ouders of voogd het inschrijfformulier ondertekenen.

Verzekering

We nemen aan dat de deelnemers een WA-verzekering (AVP) en een Basiszorgverzekering hebben. Voor activiteiten in het buitenland raden we aan een reisverzekering af te sluiten.

Wij zullen er alles aan doen om onze activiteiten zo veilig mogelijk te laten verlopen maar zijn niet aansprakelijk voor eventueel opgelopen letsel of schade. Deelname geschiet geheel op eigen risico.