N64.24.744 W14.31.818

Sea was gentle today. A normal paddling day. Standing now on black sand, with succulents plats. Just like the rock garden department in a gardening supplies shop.

Zee was rustig vandaag. Een gewone peddeldag. Staan nu op zwartzand, met vetplantjes. Lijkt rots tuintje afdeling van Intratuin wel.

3 Responses

 1. Anonymous
  |

  De tijd is misschien niet jullie vriend, maar jullie vorderen goed. En zelfs als jullie de cirkel niet zouden sluiten zijn jullie toch helden met (straks) een ongelofelijke ervaring achter de rug. Gisteren was het mooi weer bij jullie volgens het 10 uur journaal. Ik hoop dat het zonnig blijft: misschien slecht voor de huid, maar goed voor het humeur lijkt me. Sterkte. Fons

 2. Gerard
  |

  Dear Paul & Marian, Just back for my work from Leeuwarden saw your progress on the site. Well done. You are gone make the circle for sure!
  This weekend I send some pictures from mon and so on. In themeantime: have a nice weekend and keep on paddling!
  Many greetngs, Gerard & Gertie

 3. Dolph en Egbarta
  |

  Hey Marian en Paul,

  Zijn zojuist terug gekomen uit zonland, zo noemen wij ijsland sinds een week. Hier, in nederland all over depressies. Beide verschijnselen hebben vast alles met elkaar te maken. Wij waren aan de westkust, prachtige fjorden en stil.

  Hoe ook; jullie vorderen dus goed. Wij waren twee weken geleden ook in Djupivogur en gingen in een bootje naar Papey, dat eilandje voor de kust. Het woei toen wel hard. Ik ben benieuwd of ook de hele zuidkust nog haalbaasr is voor jullie. Het zou fijn zijn als jullie dat met mooi weer kunnen doen. Vanmorgen in het vliegtuig was het jammer genoeg bewolkt, dus ik heb niets kunnen zien.

  Groet,

  Dolph en Egbarta