N66.30.986 W015 .59.185

Broke off today’s paddling. A lot of head wind and rough sea.

Tocht afgebroken. Erg veel wind tegen en ruige zee.

2 Responses

 1. ludo
  |

  Hoi Marian en Paul,
  Even een berichtje uit Friesland. Gister hadden wij volgens mij de eerste zomerdag hier, lekker warm. Vol interesse lees ik jullie avonturen, dat met die walvis is wel erg spannend, dan voel je je wel erg nietig kan ik mij voorstellen. Jullie konden zo meedoen aan een reclamefilmpje voor een reisbureau of zo. Nu zitten jullie op het meest noordelijkste puntje, wij gaan even motorrijden naar het noordelijkste puntje van Friesland met onze gasten. Jullie wachten het rustige weer even af, ik hoop dat het niet te lang duurt daar, het klinkt wat eenzaam. Succes, veel plezier en maar lekker genieten.
  Groeten Ludo en Henkie.

 2. Anonymous
  |

  Jammer, maar hopelijk neemt de wind weer snel af. Als ik de kaart bekijk zijn jullie al weer een heel eind verder!Groetjes Elbrich