Wind, wind and more wind

Today no paddling but sleeping, shopping and waiting for better days although we don’t complain because we where invited again for dinner. People here are so kind I think I can learn from it.

We post a couple of pictures taken from the oldest lighthouse and from the fish we had yesterday although then it was still a life.

2 Responses

 1. Gerard
  |

  Hi there! Well, seems to me: waiting some days where you are now,is quite agreable! But don’t forget you visit Iceland over wather! Here in Holland everything ok. Summertime and only some people who save their holidays for later (like me) are working. Weather is rainy, but not cold at all.Wish both of you good luck for the last part of this magnificant trip. Be carefull. Many greetings,
  Gerard

 2. Martijn
  |

  Hey zussie,

  Ik hoor rare berichten als: ‘we gaan het niet halen’ etc. Ik geloof dat een beetje coaching hier op zijn plaats is…
  Mijn baas heeft me ooit gewezen op een soort zelfhulpboek. Nooit gelezen natuurlijk, maar hij haalde een voorbeeldje aan. Over parkeren bij een drukke supermarkt. Er zijn heel veel mensen die de eerste de beste parkeerplaats pakken, want het is immers druk. Hij niet. Hij rijdt naar de plaats vlak voor de deur en parkeert daar, want hij gelooft dat die plek er is. Ik zat het zo aan te horen en dacht ja ja.
  Later bij de AH xl toch eens proberen en verdomd als het niet waar is, ik parkeer tegenwoordig voor de deur.
  Ik heb het diepste geloof dat jullie deze trip volledig kunnen afronden. Even een paar van die vette vissen er in en rammen met dat polyester en carbon. Maar wel koppie er bij houden natuurlijk. Nog ff doorzetten en eind deze maand doppen we er een. Tot gauw.
  Liefs,
  Martijn